چرا به خواب نیاز داریم؟
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
چرا به خواب نیاز داریم؟
نوشته شده در شنبه 4 ارديبهشت 1400
بازدید : 629
نویسنده : امین پارسیان


خواب یک عملکرد ضروری است 1 که به بدن و ذهن شما اجازه می دهد دوباره شارژ شود و در هنگام بیدار شدن از خواب سرحال و هوشیار باشید. خواب سالم همچنین به بدن کمک می کند تا سالم بماند و بیماری ها را دفع کند. بدون خواب کافی ، مغز نمی تواند به درستی کار کند. این می تواند توانایی های شما را در تمرکز ، تفکر واضح و پردازش خاطرات مختل کند.

اگر به دنبال خواب خوب میگردید، به سایت هگان مراجعه کنید.

بیشتر بزرگسالان به هفت تا نه ساعت 3 خواب شبانه نیاز دارند. کودکان و نوجوانان به خواب بسیار بیشتری احتیاج دارند ، به خصوص اگر آنها کمتر از پنج سال داشته باشند. برنامه کاری ، عوامل استرس زای روزمره ، یک فضای آشفته اتاق خواب و شرایط پزشکی می توانند مانع از خواب کافی شوند. یک رژیم غذایی سالم و عادات مثبت زندگی می تواند به اندازه کافی خواب هر شب اطمینان حاصل کند - اما برای برخی از افراد ، کمبود خواب مزمن ممکن است اولین نشانه اختلال خواب باشد.

علم پشت خواب
یک "ساعت بدن" 4 چرخه خواب شما را تنظیم می کند ، هنگامی که احساس خستگی و آمادگی برای خواب یا شادابی و هوشیاری می کنید ، کنترل می کند. این ساعت با یک چرخه 24 ساعته کار می کند که به ریتم شبانه روزی معروف است. بعد از بیدار شدن از خواب ، در طول روز به طور فزاینده ای خسته خواهید شد. این احساسات در شب منتهی به زمان خواب به اوج خود می رسد.

این محرک خواب - که به آن هموستاز خواب و بیداری نیز معروف است - ممکن است با آدنوزین ، یک ترکیب آلی تولید شده در مغز مرتبط باشد. با خستگی بیشتر سطح آدنوزین در طول روز افزایش می یابد و سپس بدن در هنگام خواب این ترکیب را تجزیه می کند.

نور همچنین بر ریتم شبانه روزی تأثیر می گذارد. مغز شامل یک منطقه خاص از سلولهای عصبی است که تحت عنوان هیپوتالاموس شناخته می شود ، و مجموعه ای از سلولها در هیپوتالاموس موسوم به هسته سوپراکیاسماتیک است که هنگام مواجهه چشم با نور طبیعی یا مصنوعی سیگنالها را پردازش می کند. این سیگنال ها به مغز کمک می کند تا شبانه روز را تشخیص دهد.

با ناپدید شدن نور طبیعی در شب ، بدن ملاتونین را آزاد می کند ، هورمونی که باعث خواب آلودگی می شود. هنگام طلوع خورشید در صبح ، بدن هورمونی را که به عنوان کورتیزول شناخته می شود ، آزاد می کند و باعث تقویت انرژی و هوشیاری می شود.






مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: